ورزشهای رزمی بی‌سلاح و باسلاح

ورزشهای رزمی بی‌سلاح و باسلاح

ورزشهای رزمی بی‌سلاح و باسلاح | درویشی اسپرت ارائه دهنده انواع کیسه بوکس با کیفیت بالا و ضمانت کالا به شما مشتریان گرامی میباشد.

از سال‌های دور انواع ورزش های رزمی برای بانوان و آقایان وجود داشته‌اند. این ورزش‌ها به‌مرور تغییر کرده‌اند و کامل‌تر شده‌اند یا از دل آنها ورزش های رزمی دیگر خلق شده‌اند.

بسیاری از افراد در پی یادگیری خشن ترین ورزش رزمی جهان هستند، اما هدف از ورزش های رزمی فقط شکست‌دادن دشمن نیست.؛ با این ورزش‌ها می‌توانید منظم بودن را بیاموزید.، به آرامش درون برسید و حتی از آنها برای رشد و توسعه فردی بهره بگیرید.

انواع ورزش های رزمی گلاویزشدنی

ورزشهای رزمی بی‌سلاح و باسلاح

۱. کشتی

کشتی ورزش افتخارآفرین ایران و محبوب مردم ماست. خیلی از ما مسابقات کشتی را تماشا می‌کنیم و با آن آشناییم، بنابراین به توضیحی مختصر بسنده می‌کنیم.

تقریبا تمام تمرکز کشتی بر ترفندهای گلاویزشدن با حریف است و مشت و لگد در آن مجاز نیست.

کشتی ۲ نوع اصلی دارد که جزو رشته‌های ورزشی المپیک هم هستند:

1.آزاد؛
2.فرنگی.
قوانین کلی حاکم بر انواع کشتی یکسان است و فقط ترفندهای مجاز هریک و بعضی قوانین جزئی و امتیازگیری متفاوت‌اند. در کل هدف کشتی‌گیر خاک‌کردن حریف یا قرارگرفتن در موقعیت برتر و تسلط بر اوست.

۲. آیکیدو از بهترین ورزش های رزمی بانوان

برخی آیکیدو را بهترین ورزش رزمی می‌دانند، زیرا تمرکزش بر خنثی‌کردن حملات با کمترین خشونت و بدون آسیب‌زدن به طرف مقابل است.

آیکیدو بر پایه در دست گرفتن اختیار حریف با قفل‌کردن مفصل مچ اوست. افراد هنگام تمرین آیکیدو از مقاومت اجتناب می‌کنند تا از هرگونه آسیب عضلانی یا آسیب نخاعی پیشگیری شود.

این ورزش رزمی نوعی مراقبه هم محسوب می‌شود، زیرا هدفش تبدیل فرد به بهترین خودش است نه به بهترین مبارز.

شاید بیراه نباشد اگر بگوییم آیکیدو از بهترین ورزش های رزمی بانوان است، چون هم مثل مدیتیشن است و هم زنان را قادر می‌سازد از انرژی حریف استفاده کنند و افرادی قوی‌هیکل‌تر از خود را راحت به زانو درآورند.

۳. جودو

جودو نوعی ورزش رزمی ژاپنی است که اصولش گلاویزشدن و قفل‌کردن مفاصل حریف هستند. معمولا مشت و لگد جایگاهی در این ورزش رزمی ندارند.

این رشته در دهه ۱۸۸۰ در ژاپن ابداع شد و پس از مدتی حتی از جوجیتسو (یکی از ورزش های رزمی قدیمی‌تر ژاپن) هم رایج‌تر شد. رشته‌هایی مثل سامبو و جوجیتسوی برزیلی با الهام از جودو ابداع شده‌اند.

ورزشهای رزمی بی‌سلاح و باسلاح

انواع ورزش های رزمی ضربه‌ای

ورزشهای رزمی بی‌سلاح و باسلاح

۱. کنگ فو

کنگ فو نوعی ورزش رزمی چینی است که برای تقویت عضلات و داشتن ذهن قدرتمند طراحی شده است.

خاستگاه این ورزش رزمی معبد شائولین بوده است. شاید در فیلم‌های چینی رزمی دیده باشید که راهبان در این معبد مشغول تمرین کنگ فو هستند.

کنگ فو سبک‌های مختلفی دارد که معروف‌ترینشان عبارت‌اند از:

1.شائولین؛
2.تای چی؛
3.وینگ چان.

۲. کاراته از ورزش های رزمی مناسب دفاع شخصی

کاراته نوعی دفاع شخصی بدون سلاح است که نقاط حساس بدن را هدف قرار می‌دهد. در این ورزش رزمی از انواع مشت و لگد استفاده می‌شود و هنرجویان استفاده از سلاح‌هایی مثل چوب و شمشیر را هم می‌آموزند.

۳. تکواندو

تکواندو ورزش سنتی کره جنوبی است که قدمتش به سال ۶۰۰ میلادی بازمی‌گردد. البته ورزشی که ما امروزه به نام تکواندو می‌شناسیم در دهه ۱۹۴۰ پایه‌گذاری شده است. تمرکز این ورزش بیشتر بر ضربات پاست.

انواع ورزش های رزمی با سلاح

کِندو

۱.کِندو

شاید در فیلم و سریال مبارزه سامورایی‌ها را دیده باشید. این ورزش رزمی هم بر اساس سبک مبارزه همین جنگجویان ساخته شده و تمرکزش بر استفاده از شمشیر است. هنرجویان این رشته زره‌های مخصوصی تن می‌کنند و معمولا تمرین‌هایشان با شمشیر چوبی انجام می‌شوند. ۲ نوع شمشیر چوبی در این ورزش رزمی به کار می‌روند:

شینای که از جنس چوب بامبو است و برای تمرین مبارزه کاربرد دارد.
بوکن که از جنس چوب سخت است و برای اجرای کاتا (حرکات نمایشی رزمی) کاربرد دارد.

۲. بوجوتسو

در زبان ژاپنی «بو» به‌معنی «چوب» و «جوتسو» به‌معنی «سبک» است و ترکیب این ۲ کلمه می‌شود «کار با چوب». البته نیازی به یادگیری زبان ژاپنی نیست که متوجه شویم هدف این ورزش رزمی آموختن ترفندهای استفاده از چوب است، یعنی یکی از اولین و ساده‌ترین سلاح‌های بشر

۳. تسنجوتسو

در فیلم‌های ژاپنی اسطوره‌ای دیده‌اید که بعضی جنگجویان با بادبزن مبارزه می‌کنند؟ شاید به نظر برسد که این مبارزات را فقط برای نمایش در فیلم‌های رزمی ساخته‌اند، اما واقعا چنین رشته‌ای وجود دارد.

«تِسِن» به‌معنی بادبزن جنگی است و در ژاپن باستان برای مبارزه به کار می‌رفته است. چون در آن زمان دستگاه‌های تهویه هوا مثل کولر و پنکه وجود نداشت، سامورایی‌ها این بادبزن‌ها را با خود حمل می‌کردند. مزیت تسن این بود که سامورایی‌ها می‌توانستند آن را همه‌جا ببرند، حتی جاهایی که حمل شمشیر ممنوع بود.

حرف آخر 

امیدواریم که شما از این وبلاگ راضی بوده باشید.

شما میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر دیگر وبلاگ های ما را مطالعه کنید.

موفق باشید…


شما بزرگواران میتوانید از راه های ارتباطی زیر جهت خرید انواع کیسه بوکس ها با مجموعه ی درویشی اسپرت تماس بگیرید.

شماره تماس:

09395704612

ایمیل:

rezadarvishi13551383@gmail.com

واتساپ:

09395704612

اینستاگرام:

r.darvishi11

حجره اینترنتی 

آدرس:

کرج زیر پل فردیس

 

تولیدات محصولات کیسه بوکس در فروشگاه اینترنتی درویشی اسپرت

کیسه بوکس , کیسه بوکس ایستاده ,
تولید کننده کیسه بوکس ایستاده , کیسه بوکس سرعتی ,
گلابی بوکس , گلابی بوکس ایستاده , ادمک مبارزه , آدمک مبارزه , آدمک رزمی , آدمک سیلیکونی , تولید کننده ادمک مبارزه , گلابی اسپینر دار , گلابی اسپینر دار ایستاده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *