چگونه از آسیب دیدگی در ورزش یوگا جلوگیری کنیم

توصیه هایی برای کاهش خطر آسیب دیدگی در ورزش یوگا

چگونه از آسیب دیدگی در ورزش یوگا جلوگیری کنیم, هرچند ورزش یوگا منفعت های بسیاری برای سلامتی دارد و می تواند به عنوان قسمتی از برنامه درمانی بشمار آید ولی توصیه نمی کنیم که به حرف پزشک گوش ندهید و بجایش یوگا انجام دهید. در این مطلب  موارد مهمی که درباره یوگا باید بدانید را ذکر می کنیم.

نکات مهم درباره ی یوگا

چگونه از آسیب دیدگی در ورزش یوگا جلوگیری کنیم

اغلب کلاس های یوگا بر آموزش وضعیت جسمی، تکنیک های تنفس و مدیتیشن تاکید دارند. برخی کلاس های یوگا به منظور تمدد اعصاب و ریلکسیشن طراحی شده اند.

بعضی از آموزش های یوگا به شما یاد می دهند که چگونه بدن خود را به شیوه های جدید حرکت دهید. انتخاب این آموزش ها موجب افزایش انعطاف پذیری، قدرت و تعادل بدن شما می شوند.

چگونه از آسیب دیدگی در ورزش یوگا جلوگیری کنیم

ایمنی بدن در یوگا

چگونه از آسیب دیدگی در ورزش یوگا جلوگیری کنیم

اگرچه برای اغلب افراد سالم، یوگا یک ورزش غیر هوازی ایمن می باشد اما همیشه بدون خطر نیست.

بر اساس یافته های آکادمی جراحان ارتوپدی آمریکا، صدمات یوگا معمولا شامل کشش زیاد گردن، شانه ها، ستون فقرات، پاها و زانوها می باشد.

این خطرات در صورت ابتلا به بیماری هایی همچون پوکی استخوان شدید، فشارخون بالا یا پایین، مشکلات گوش، اختلال ستون فقرات و بارداری تشدید می شوند.

بعد از آسیب دیدگی در یوگا چه باید کرد ؟

اگر در تمرینات یوگا دچار آسیب‌دیدگی شدید، فکر نکنید زندگی‌تان به پایان رسیده است. درواقع من از زمانی که دچار آسیب‌دیدگی شدم کارهای بیشتری انجام دادم؛ با فکر کردن در خارج از چارچوب‌های همیشگی.

درواقع از خطوط و چارچوب‌هایم فراتر رفتم. کشف کردم که عاشق نوشتن متن، وبلاگ و همین‌طور عاشق تربیت مربی برای مربی‌گری، انجام دادن تمرینات بی‌خطر یوگا، شنا و داشتن تمرینات ساده و رضایت‌بخش هستم.

هنوز هم مدل عکس‌های یوگا و آسانا می‌شوم که بعضی‌هایشان هم در مجلۀ یوگا ایتالیا و سنگاپور منتشر می‌شود.

اغلب مشغول آموزش مربیان و طراحی تمرین هستم. درواقع آسیب‌دیدگی به من فرصتی برای بازگشت به درونم را داد و باعث شد زندگی متفاوت‌تری نسبت به گذشته داشته باشم.

داستان من در ورزش یوگا

ای کاش می‌شد زمان به عقب برمی‌گشت و در زمان تمریناتم بیشتر به صدای بدنم گوش می‌کردم و به بدنم فشار نمی‌آوردم.

ای کاش امکانش بود بدنم را ترک می‌کردم و یک بدن دیگر داشتم. آنگاه کاملاً مراقب بدنم بودم و با احتیاط با آن رفتار می‌کردم. ای کاش در قسمت چپ لگنم، پایین کمرم و عضلات پشت رانم حتی در حرکات ساده و ابتدایی درد نداشتم. چقدر می‌توانست جالب و هیجان انگیز باشد که هیچ نگرانی‌ در مورد زمان بهبودی و تسکین دردهایم نداشته باشم.

من این واقعیت را پذیرفته‌ام که انجام دادن حرکات یوگا بیش از حد توان، دیوانگی است، اما دوست دارم روزی بتوانم آساناهای ساده‌ای مثل مثلث را بدون درد در پای چپم انجام دهم یا بتوانم حرکات وینیاسا یوگا را بدون درد یا ترس از صدمه دیدن مجدد انجام بدهم.

با روایت این داستان‌ها قصد ترساندن شما را نداریم، بلکه می‌خواهیم بگوییم مواظب باشید و به صدای بدن‌تان گوش دهید، به خودتان فشار نیاورید و همیشه به محدودیت‌های بدن‌تان واقف باشید.

اگر صادقانه بدن‌تان را بشناسید، به محدودیت‌های بدن‌تان آگاه باشید و تمرینات را در حد توان‌تان انجام دهید، می‌توانید تمرین‌های صحیحی را که برای بدن‌تان مفید است انجام دهید.

در هنگام آسیب‌دیدگی چه کار کنیم؟

در صورت بروز آسیب‌دیدگی  این اصول را رعایت کنید تا از بیشتر شدن شدت آسیب پیشگیری کنید:

به نقطه آسیب‌دیده استراحت دهید و دیگر آن را حرکت ندهید.

برای کم کردن تورم، خونریزی والتهاب از از کمپرس سرد (گذاشتن کیسه یخ) استفاده کنید.

برای به حداقل رساندن تورم از بانداژ فشاری بر روی محل آسیب‌دیده استفاده کنید.

اندام آسیب‌دیده را بالا ببرید تا تورم آن کاهش یابد.

برای کاهش درد و التهاب ناشی از آسیب‌دیدگی می‌توانید از داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی مانند ایبوپروفن استفاده کنید.

 زمان بهبود یافتن آسیب دیدگی در ورزش یوگا

اغلب آسیب‌دیدگی‌های معمول ورزشی حداکثر پس از چهار هفته به خودی خود بهبود پیدا می‌کنند. اگر آسیب‌دیدگی‌تان در طول یک هفته بهبود نیافت یا بدتر شد، به پزشک مراجعه کنید.

تا زمانی که به طور کامل بهبود پیدا کنید، از انجام حرکتی باعث آسیب‌دیدگی شده است، خودداری کنید. و از هر فعالیتی که باعث فشار آوردن بر روی ناحیه آسیب‌دیده می‌شود اجتناب کنید.

در طول دوره بهبودی آسیب‌دیدگی همچنان می‌توانید به فعالیت جسمی‌تان ادامه دهید، به شرطی که بر روی محل آسیب‌دیده فشار نیاورید. در این مدت سعی کنید تمرین‌های جدیدی را انجام دهید. برای مثال اگر دچار رگ‌به‌رگ شدگی قوزک پا شده‌اید، دست‌هایتان را ورزش دهید. اگر دچار آسیب‌دیدگی شانه شده‌اید، می‌توانید با پیاده‌روی پاهای‌تان را تقویت کنید.

پس از اینکه به طور کامل از آسیب‌دیدگی بهبود پیدا کردید ، یعنی برای بیش از یک هفته دیگر دردی حس نکردید، به آهستگی تمرین‌هایتان را دوباره شروع کنید. سعی کنید شدت تمرین‌ها را بلافاصله به حد پیش از دوره آسیب‌دیدگی‌تان برسانید.

باید دوباره قدرت و بنیه عضلانی‌تان را بالا ببرید. ممکن است سه هفته ورزش مرتب لازم باشد تا به آمادگی بدنی‌تان به حد پیش از دوره آسیب‌دیدگی‌تان برسید.

الیته باید مراقب باشید که در این دوره بیش از حد بر روی خودتان بیش از حد فشار نیاورید، زیرا  ممکن است دوباره دچار آسیب‌دیدگی شوید.

و در آخر

امیدواریم که شما از این وبلاگ راضی بوده باشید.

شما میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر دیگر وبلاگ های ما را مطالعه کنید.

موفق باشید…

شما بزرگواران میتوانید از راه های ارتباطی زیر جهت خرید انواع کیسه بوکس ها با مجموعه ی درویشی اسپرت تماس بگیرید.


شماره تماس:09395704612

ایمیل:rezadarvishi13551383@gmail.com

واتساپ:09395704612

اینستاگرام:r.darvishi11

حجره اینترنتی 

آدرس:کرج زیر پل فردیس

تولیدات محصولات کیسه بوکس در فروشگاه اینترنتی درویشی اسپرت


 تولید کیسه بوکس, خرید کیسه بوکس, کیسه بوکس بلیزر, تولید کیسه بوکس ایستاده, تولیدی کیسه بوکس در کرج, کیسه بوکس ایستاده, تولید آدمک مبارزه, آدمک مبارزه, خرید آدمک مبارزه، خرید کیسه بوکس ، دبل گلابی ایستاده,  کیسه بوکس ایستاده دست دوم , کیسه بوکس ایستاده قیمت , قیمت کیسه بوکس ایستاده ارزان , قیمت کیسه بوکس گلابی , کیسه بوکس گلابی ایستاده , سفارش کیسه بوکس گلابی, کیسه بوکس گلابی ایستاده در کرج , قیمت گلابی بوکس ایستاده , فواید کیسه بوکس گلابی , کیسه بوکس گلابی سقفی , تولید گلابی بوکس ایستاده , فواید کیسه بوکس گلابی , قیمت کیسه بوکس گلابی , گلابی بوکس تک رزم , تمرین با کیسه بوکس گلابی ایستاده , قیمت گلابی بوکس ایستاده , کیسه بوکس گلابی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *